Referentie

"Door de persoonlijke benadering en het goed aanvoelen waar mijn interesses en kwaliteiten samen komen, heeft Mariska mij de functie bezorgd waarvan ik zelf niet wist dat ik er naar op zoek was. Haar persoonlijke aanpak is echt een meerwaarde voor zowel opdrachtgevers als kandidaten ."
Arjen, kandidaat


"De begeleiding en bemiddeling door Welkom Personeel heb ik als heel prettig ervaren. Ik blijf graag met hen in contact voor nieuwe mogelijkheden."
Alissa, kandidaat 

 

"Mariska van Welkom Personeel is een enthousiaste vriendelijke vrouw die graag meedenkt in het sollicitatieproces. Ik heb met haar een leuk intake-gesprek gehad, waarbij ze niet alleen kijkt naar ervaringen maar ook naar interesses. Tijdens de procedure houdt ze je bovendien continu op de hoogte van de laatste vorderingen."
Priscilla, kandidaat

"De werkwijze van Welkom Personeel heb ik als zeer kundig en, niet minder belangrijk, ook als erg prettig ervaren."
Frank, kandidaat

Mariska gaf mij het gevoel oprecht naar mij te luisteren. Een goed gesprek waarin ik als kandidaat mijn wensen ten aanzien van mijn nieuwe uitdaging goed kon ventileren. Dit was voor mij van groot belang. In plaats van koude en simpele vragen, graaft Mariska veel dieper. Zij gaat echt opzoek naar het beste voor kandidaat en opdrachtgever.
Jeroen, kandidaat