Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en wij houden je regelmatig op de hoogte van onze (nieuwe) vacatures

Openstaande vacatures

Heb je interesse in één van onderstaande vacatures? Je bent  van harte welkom! 
Neem zo snel mogelijk telefonisch contact op of stuur je cv samen met je motivatie via een email naar ons op. 
Je kunt ons bereiken op 06- 25198611 of via info@welkompersoneel.nl 

Junior Accountmanager m/v

(Fulltime,  Eindhoven)

Ben jij een ondernemend, analytisch sterk en gedreven toptalent die wil uitblinken in het vak, maar niet alleen? Wil jij bouwen en werken aan een mooie start van jouw carrière in de sales? Lees dan eens verder, dan is dit vast iets voor jou!

Junior Accountmanager (incl. traineeship) m/v

(Fulltime,  Leusden)

Heb jij de ambitie om door te groeien binnen sales en de durf om creatief te zijn? Onze opdrachtgever is een ambitieuze IT dienstverlener en biedt jou deze functie aan in combinatie met een uniek sales traineeship? Wil jij deze mooie basis leggen voor je verdere carrière?  Lees snel verder!

(Junior) Content Marketeer (incl. ontwikkeltraject) m/v

(Fulltime,  Maarssen)

Wij zoeken een creatieve (Junior) Content Marketeer die zich graag verder wil ontwikkelen ! Onze opdrachtgever maakt "big data" inzichtelijk voor hun klanten. Ben jij degene die deze "brand" voor hen duidelijk in de markt wil zetten?  

Sales Manager m/v

(Fulltime,  Bergambacht)

Met een transparante bedrijfscultuur en hun jarenlange enthousiasme voor het product, is onze opdrachtgever op zoek naar een Sales Manager die langdurige relaties met retailers en handelaren weet op te bouwen en te onderhouden. Gaat jouw hart dan ook nog eens sneller kloppen van het bedenken van nieuwe concepten en producten? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Junior Accountmanager (incl. traineeship) m/v

(Fulltime,  Maarssen)

Ben jij die Junior Accountmanager die zich onder begeleiding van een Coach én een traineeship, zich wil ontwikkelen tot een sales professional in het specifieke werkveld van big data? Nieuwsgierig ?

System Integrator MES m/v

(Fulltime,  Veenendaal)

Ben jij bekend met de implementatie van een MES systeem in een productieomgeving? En weet jij daarbij de juiste koppeling van andere systemen te definiëren en te realiseren om zo te komen tot een optimale inrichting van het MES systeem? 
Dan gaan wij graag met je in gesprek.

KAM manager m/v

(Fulltime,  Bergambacht)

 Wij zoeken een kwaliteitsbewuste, betrokken en verantwoordelijke collega voor onze opdrachtgever die zich gaat bezig houden met Kwaliteit, Arbeidsomstandig-
heden en Milieu. 

Projectleider MDP m/v

(Fulltime,  regio Nederland)

Een projectleider die initiatief toont en oplossingsgericht is. Die weet te motiveren en enthousiasmeren. Die zorgt voor de identificatie en realisatie van het verbeterpotentieel op het gebied van productiviteit bij de klant. Nieuwsgierig?

Klik op onderstaand link en lees de vacature maar eens door.

Continu Verbeter Coach m/v

(Fulltime, regio Nederland)

Als Continu Verbeter Coach ga je samen met de klant aan de slag om verbeterpotentieel binnen het productieproces te realiseren. Je bent de aanjager op het gebied van verbetering door middel van de Lean methodieken en weet bruggen te slaan tussen de verschillende disciplines. Meer weten? Lees dan snel verder! 

Implementatie Specialist m/v

(Fulltime, regio Nederland)

Ben jij de Implementatie Specialist die de bedrijfsprocessen binnen met name een productieomgeving goed doorziet? Dit weet te vertalen naar een optimale vertaling naar een ERP/MES systeem? Lees dan snel verder! 

Junior Accountmanager (incl. ontwikkeltraject) m/v

(Fulltime,  Amsterdam)

Op 1 augustus start Carlijn in deze functie als Junior Accountmanager bij AevesBenefit in Amsterdam. Een functie waarbij haar een mooi ontwikkeltraject wordt aangeboden. Heel veel succes Carlijn!

Accountmanager IT m/v

(Fulltime,  Zwolle)

Het is ons gelukt! Op 1 juli a.s. start Sem bij Novictus in Zwolle. Wat een leuke en leerzame nieuwe uitdaging wordt dit voor hem. Heel veel succes Sem  ! 👍

Office Manager m/v

(16-24 uur, Veenendaal)

In de ondertussen al lange en prettige samenwerking met Onprove, hebben wij met deze vacature weer een succesvolle match mogen maken. Op 1 mei a.s. verwelkomt Onprove haar nieuwe Office Manager. Wij wensen Maaike heel veel succes toe!

Accountmanager Interieurbouw m/v

(40 uur, regio Nederland)

Het is ons gelukt de vacature met succes in te vullen. Hamers Toaal mag Luciene op 1 mei a.s. verwelkomen als Accountmanager. Natuurlijk wensen wij ze een succesvolle samenwerking toe.

Vacatures

Vacatures die wij reeds succesvol hebben mogen bemiddelen:

Accountmanager IT | Accountmanager Interieurbouw | Office Manager | Accountmanager Sales | Grafisch Vormgever | DTP'er | Medewerker Klantcontact (outbound) | Medewerker Klantenservice (Vlaamstalig) | Consultant Werving en Selectie | Mediavormgever | Continu Verbeter Coach | Teamleider Productie Bakkerij | Shift Coördinator Productie Bakkerij | Inkoper | Sales Support Medewerker | Data- en ICT Systeembeheerder | Service Monteur| Hostess |  Facilitair Manager | Teamleider Warehouse | Implementatie Specialist MES


Welkom! Personeel zal niet meer gegevens opslaan dan strikt noodzakelijk voor het sollicitatieproces. Indien je niet in aanmerking komt voor een vacature zullen wij je gegevens niet langer bewaren dan de wettelijke termijn van vier weken. Mocht je geen bezwaar hebben dat wij je cv bewaren voor mogelijke toekomstige vacatures, dan vragen wij je expliciet toestemming te verlenen. Wij bewaren je cv dan maximaal zes maanden in een beveiligde omgeving.